fbpx

Apotheek te Denderleeuw

Simple and Stylish… NOT BORING!

Een eenvoudig en stijlvol design hoeft niet saai te zijn!
Dat bewijst dit ontwerp in Denderleeuw.

Bij het verbouwen van deze apotheek werd gespeeld met de primaire kleuren: groen en rood.

Een gewaagde, maar geslaagde keuze van onze interieurarchitect.

De klant komt binnen in een strakke publieke ruimte,
met een speels accent in het plafond. Achter de
OTC-wand bevindt zich het bereidingsgedeelte, met zicht op de publieke ruimte. In de raadgevings-zone hebben we gebruik gemaakt van een RIGITONE gyproc wand om het geluid te absorberen en zo een meer  vertrouwelijke zone te creëren.

Dergelijk doordacht project is het resultaat van een pro-actieve samenwerking tussen onze interieurarchitect, de apotheker en de architect.

← Terug naar het volledig portfolio