3 generaties vakmanschap

Clement Pharma Concepts staat voor vakmanschap en innovatie, generatie na generatie. Sinds Antoon Clement zich in 1925 als pianobouwer toespitste op de inrichting van winkels en apotheken is onze liefde voor apotheekinterieurs enkel gegroeid.

Vandaag staat de derde generatie aan het roer van het familiebedrijf. Clement Pharma Concepts is gegroeid tot een toonaangevend studiebureau voor apotheken met een vooruitstrevende organisatie volgens de hoogste kwaliteitseisen. Van productie tot automatisatie. Van ontwerp tot montage.

Het team

Een apotheekinterieur is vakwerk. Daarom brengen we een team van specialisten samen om elk detail tot in de puntjes uit te werken. Geruggesteund door jarenlange ervaring en een constante focus op innovatie en trends ontwerpen we samen met u een apotheek op maat. Een uitnodigende, efficiënte en persoonlijke werkomgeving voor u en uw klanten.

 

Interieurarchitecten

Onze senior interieurarchitecten en junior designers combineren ervaring met creativiteit. Met innovatieve oplossingen, functionele ontwerpen en esthetische meerwaarde nemen ze persoonlijk uw project ter harte. Voor, tijdens en na de afwerking: dankzij een vaste interieurarchitect geniet u van een direct contact en een vlekkeloos verloop.

Meubelmakers

Van ontwerp tot realisatie. In onze eigen productiesite creëren ervaren meubelmakers uw apotheekinterieur op maat. Met de grootste nauwkeurigheid en vakmanschap vertalen ze elk doordacht ontwerp tot een totaalresultaat. Het gebruik van de modernste technieken en methodes garandeert u een perfecte uitvoering.

U, onze klant

Ja, ook u maakt deel uit van ons team. Uw visie en mening als apotheker en opdrachtgever is essentieel doorheen het volledige proces. U bent de kapitein van het schip: U bepaalt de koers en zet de lijnen uit. Enkel zo ontstaat een apotheekconcept dat perfect inspeelt op uw wensen.

showroom

Showroom vol inspiratie

Bij Clement Pharma Concepts creëren we meer dan een apotheekinterieur. We richten apotheken in met een duidelijke toekomstvisie. Door ervaring te combineren met innovatie en expertise ontstaan apotheekruimtes die perfect inspelen op advies, rentabiliteit, kwaliteit en efficiëntie. Het zijn niet toevallig de kernwaarden die we ook intern hanteren.