Werkmethode

CLEMENT weet van aanpakken. Daarom  hebben wij een  ‘stappen-plan’  uitgewerkt om van uw apotheek een parel te maken. Van opmeting tot realisatie! Bij een eerste contact wordt dit document u persoonlijk verduidelijkt. Rode draad doorheen deze procedure is COMMUNICATIE.

Enkele kernideeën willen wij u nu reeds meegeven.

DIALOOG:

Bij een eerste kennismaking luisteren wij naar uw wensen. Deze vormen de basis van uw project.  Gecombineerd met onze jarenlange knowhow komen we zo tot  een optimale en tijdloze inrichting.

BUDGETBEPALING:

Na de opmaak van een voorontwerp  worden de inhoudelijke krijtlijnen van de lastenboeken vastgelegd en komen we tot een eerste prijsidee van uw investering. Eens een basisovereenkomst qua plan en budget bereikt, gaan wij over tot een gedetailleerde uitwerking van het project.

MATERIAALKEUZE EN UITWERKING:

Om het project in al zijn facetten, over techniek  tot kleuren en materialen te kunnen verduidelijken nodigt onze interieurarchitect u uit in onze toonzaal om uw project ten gronde en tot in het kleinste detail te bespreken. Ook in de uitvoeringsfase verlopen alle contacten met dezelfde interieurarchitect, die van uw volledig dossier perfect op de hoogte is. Hij zal ervoor zorgen dat de coördinatie van de werken feilloos verloopt en dat de afwerking tot in de puntjes verzorgd wordt binnen de vooropgestelde termijn.

TEVREDEN APOTHEKERS:

Of u nu een volledige vernieuwing van de apotheek of een aanpassing van een bestaande  inrichting beoogt, wij stellen onze competenties ter uwer beschikking  tot wij uw volle  tevredenheid bereiken.

001 002 003 004 005 006 007 008